aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα πρώτα θετικά δείγματα της ηχηρής μετεγγραφής

Απόλλων: Τα πρώτα θετικά δείγματα της ηχηρής μετεγγραφής

Ο Απόλλων ταλαιπωρήθηκε στα τελευταία παιχνίδια από τραυματισμούς, με πιο πρόσφατο τον ψεσινό του Χάρη Μαυρία στο ματς με την ΠΑΕΕΚ. Ωστόσο, προς το παρόν, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ καταφέρνει να δίνει λύσεις με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Βεβαίως, ο Άρνο Τζουμ δεν μπορεί να αποκαλεστεί ακριβώς «κρυφό χαρτί», αφού συνοδεύεται από αξιόλογο βιογραφικό. Εξ ου και ο αντιπρόεδρος των κυανολεύκων, Φάνος Κιννής, είπε σήμερα γι’ αυτόν πως: «Ίσως να είναι η πιο ηχηρή μετεγγραφή που κάναμε το καλοκαίρι».

Εντούτοις, εξαιτίας ενός τραυματισμού του, οι οπαδοί των κυανολεύκων είχαν δει τον Καμερουνέζο μόνο σε λίγα λεπτά στα ματς με τον Εθνικό και τη Δόξα, άρα δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα. Ήθελαν λοιπόν να διαπιστώσουν εάν άξιζε τον κόπο η απόκτησή του.

Ψες λοιπόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός και έδειξε τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής, φανερώνοντας πως πλέον μπορεί να στηρίζεται σε άλλον ένα καλό ποδοσφαιριστή στο κέντρο. Μάλιστα, από τη στιγμή που ήταν η πρώτη του στην ενδεκάδα, μπορούν να περιμένουν ακόμη περισσότερα οι κυανόλευκοι όσο θα προσθέτει αγωνιστικά λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ