aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα πρώτα, αλλά όχι ασφαλή συμπεράσματα

Απόλλων: Τα πρώτα, αλλά όχι ασφαλή συμπεράσματα

Αποκαλυπτήρια σήμερα για τον Απόλλωνα, έστω και σ’ ένα φιλικό παιχνίδι, που ουσιαστικά γίνεται για ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών. Φιλικό παιχνίδι στο οποίο ούτε το αποτέλεσμα ούτε και η παρουσία των ομάδων θα διαδραματίσουν τόσο σημαντικό ρόλο.

Η σημερινή αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο (19:00, Cytavision2), θα είναι ευκαιρία για τον κόσμο του Απόλλωνα να παρακολουθήσει τα νέα αποκτήματα της ομάδας και παράλληλα να πάρει μια πρώτη γεύση από τι μπορεί ο καθένας από αυτούς να προσφέρει στην ομάδα.

Σαφώς και είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την αξία των νεοφερμένων παικτών αλλά και για τη δυναμικότητα του Απόλλωνα. Από τη μια, οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από κοπιαστικές προπονήσεις και, από την άλλη, είναι δεδομένο πως πρέπει να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια, η οποία θα επιτευχτεί μέσα από τα παιχνίδια.

Επιπλέον, κάτι που κρίνεται πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός πως οι κυανόλευκοι δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τη μετεγγραφική ενίσχυσή τους. Θα υλοποιηθούν τουλάχιστον ακόμη δύο με τρεις μετεγγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Η χθεσινή απογευματινή προπόνηση ήταν και η τελευταία πριν τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό. Η επομένη βδομάδα για τον Απόλλωνα θα κυλήσει στο Κολόσσι, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι για να εξοικειωθούν με το νέο σύστημα που θα χρησιμοποιήσουν την επικείμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανέφερε σε προχθεσινές δηλώσεις του ο Τσόρνιγκερ.

Το σημερινό φιλικό θα δώσει και στον Γερμανό τεχνικό την ευκαιρία να έχει καλύτερη εικόνα για τον Αμινί, ο οποίος, όπως ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, είναι υπό αξιολόγηση αφού η μακρά περίοδος αποχής του φαίνεται να τον έχει επηρεάσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ