aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα οφέλη της τεσσάρας επί του Εθνικού

Απόλλων: Τα οφέλη της τεσσάρας επί του Εθνικού

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα. Η νίκη με 4-2 επί του Εθνικού Άχνας, ομάδας που παραδοσιακά έβαζε δύσκολα στους κυανόλευκους της Λεμεσού, κρίνεται σημαντική από κάθε άποψη. Παράλληλα, στον Απόλλωνα κρατούν την καλή απόδοση που είχε η ομάδα κατά διαστήματα.

O ποδοσφαιριστής που έλαμψε ήταν ο Ιωάννης Πίττας, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ στην καριέρα του. Ήταν ο κορυφαίος με τα τρία γκολ που πέτυχε και έδειξε πως και φέτος θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα της Λεμεσού να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, ο Ζράντι έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και είναι ικανός να κάνει τη διαφορά.

Η νίκη έχει τεράστια σημασία για τον Απόλλωνα αφού διέλυσε τα όποια σύννεφα υπήρχαν πάνω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι και τα οποία δημιουργήθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα. Αλλά και μετά την ψυχρολουσία στο προχθεσινό ματς, όταν ο Εθνικός προηγήθηκε με πέναλτι.

Η απόδοση του Απόλλωνα για ένα σημαντικό μέρος στο πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά καλή, ειδικά μετά το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε ο Ζράντι. Η ομάδα της Λεμεσού πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε ακόμα και μετά την ισοφάριση σε ένα δεύτερο γκολ. Οι κυανόλευκοι, με διαφορετική φιλοσοφία αλλά και νοοτροπία, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Παίζοντας απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, ο Απόλλων ήταν παραγωγικός. Μπήκε στο γήπεδο, έκανε τη δουλειά του και έφυγε. Οι φίλοι της ομάδας τον αναμένουν ακόμη καλύτερο στη συνέχεια, όπου θα είναι πιο έτοιμος αλλά και γεμάτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ