aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα νεότερα με Αρτυματά και το ιατρικό δελτίο ενόψει Ανόρθωσης

Απόλλων: Τα νεότερα με Αρτυματά και το ιατρικό δελτίο ενόψει Ανόρθωσης

Καθησυχαστικά είναι τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Παναγιώτη Αρτυματά. Ο Κύπριος στόπερ του Απόλλωνα έγινε αναγκαστική αλλαγή στον χθεσινό αγώνα με την Άλκμααρ, όμως δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Σύμφωνα με την ενημέρωση δεν προκύπτει κάποιος μυϊκός τραυματισμός και οι ενοχλήσεις προήλθαν από κόπωση ή την έλλειψη χρόνου συμμετοχής σε παρόμοιες εντάσεις.

Όσον αφορά το ντέρμπι της Δευτέρας (10/10) με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι διαθέσιμοι οι Ρέθιο, Μαυρίας, Πινακάς, Ποντικός και Πεϊσότο, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα. Στα θετικά καταγράφεται η ολιγόλεπτη συμμετοχή των Νταμπό και Ντιγκινί, οι οποίοι αυξάνουν τις επιλογές του Νταβίδ Καταλά.

Όσον αφορά τους Ρομπέρζ, Πεϊμπέρν, Ίλιεφ, Ογκεντά, Φιλιώτη, Αλεσάμι και Μαλεκκίδη το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αν και όπως ανέφερε ο Ισπανός προπονητής δύσκολα θα προλάβει κάποιος από αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ