aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα κάρβουνα στη διοίκηση, οι επιλογές στον Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Τα κάρβουνα στη διοίκηση, οι επιλογές στον Τσόρνιγκερ

Η διοίκηση του Απόλλωνα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το θέμα που προέκυψε με το Τσίρειο στάδιο κι έκανε τα διαβήματά της. Οποιαδήποτε λύση κι αν τροχοδρομηθεί, οι κυανόλευκοι θεωρούν αδιανόητο το ενδεχόμενο να αγωνιστούν χωρίς τους οπαδούς τους έστω και σε… μισό αγώνα.

Η βασική αρχή στη θέση τους, που διατυπώθηκε με επιστολές και παρεμβάσεις, είναι ότι δεν έχουν καμία ευθύνη στο όλο ζήτημα και αναμένουν ότι δεν θα αδικηθούν με οποιαδήποτε απόφαση. Ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, δήλωσε ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο ο κυριακάτικος αγώνας του Απόλλωνα με τον Άρη να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών και ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μέχρι τη διευθέτηση του θέματος. Κάνοντας σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα αποδεχθούν οποιαδήποτε λύση δεν θα περιλαμβάνει τους οπαδούς στις εξέδρες.

Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς τον «βραχνά» των διοικούντων για το Τσίρειο. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει πλέον πολύ περισσότερες επιλογές και στο (βαθμολογικό) ντέρμπι της πόλης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι. Από μόνο του το γεγονός ότι είναι ετοιμοπόλεμοι οι Ρομπέρζ, Κατελάρης και Νταμπό, ενώ και ο Τζουμ αγωνίστηκε για ένα μισάωρο, δίνουν τη δυνατότητα στον Γερμανό τεχνικό να «ανακατώσει την τράπουλα» σε όλες τις γραμμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ