aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα κάνει όλα και συμφέρει

Απόλλων: Τα κάνει όλα και συμφέρει

Ο Απόλλων βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία με τον Μπογκντάν Αντόνε να είναι αλάνθαστος στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας. Με τον Ρουμάνο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας οι περσινοί πρωταθλητές μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες και με αντεπίθεση διαρκείας διεκδικούν από την… εξωτερική ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Για την ανάκαμψη του Απόλλωνα έβαλαν το… χεράκι τους και τα χειμερινά αποκτήματα της ομάδας. Ο λόγος για τους Αμρ Ουάρντα, Γκόντσγουεϊ Ντόνιο και Γκόντσγουιλ Εκπολό, οι οποίοι στο διάστημα των συνεχόμενων νικών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός θυμίζει τον περσινό καλό Ουάρντα που αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος, ο Ντόνιο σκόραρε κατά ρυπάς στις πρώτες τρεις συμμετοχές του, ενώ ο Νιγηριανός αμυντικός τα κάνει όλα και συμφέρει!

Μετρά πέντε συμμετοχές, τρεις ως βασικός και έχει καλύψει τρεις διαφορετικές θέσεις! Κόντρα στην ΑΕΚ στο «Άλφαμεγα» άρχισε ως δεξί μπακ, όμως μεταφέρθηκε αριστερά μετά την αποβολή του Χαμάς. Θέση στην οποία διατηρήθηκε στο λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, με ΑΕΚ στην «Αρένα» και Ομόνοια στη Λεμεσό ο 27χρονος ύψος 1,80μ. αμυντικός κάλυψε το κενό του Βαλεντίν Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας.

Και παρά το δύσκολο του εγχειρήματος, ο Εκπολό τα πήγε περίφημα. «Έδεσε» με τον Πεϊμπέρνς και αναπλήρωσαν το κενό του ηγέτη της αμυντικής γραμμής των γαλάζιων. Άλλωστε, το γεγονός πως ο Απόλλων μετρούσε μόλις μία νίκη σε εφτά αγώνες που κλήθηκε να αγωνιστεί χωρίς τον Ρομπέρζ, κι αυτή κόντρα στον ουραγό Ακρίτα, λέει πολλά. Το γκολ στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια μπαίνει φυσικά στη βιτρίνα του αν μη τι άλλο ενθαρρυντικού ξεκινήματος του Εκπολό με τη φανέλα του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ