aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Τα κακά και τα καλά νέα από το ΓΣΠ

Aπόλλων: Τα κακά και τα καλά νέα από το ΓΣΠ

Το νόμισμα έχει δύο όψεις για την ήττα του Απόλλωνα με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Στο… δεφτέρι του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ καταγράφηκαν κακά και καλά νέα για την ομάδα της Λεμεσού.

Επειδή τα πάντα στο ποδόσφαιρο κρίνονται εκ του αποτελέσματος δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι οι γαλάζιοι ηττήθηκαν με 2-0. Όμως το πιο κακό νέο για τον Απόλλωνα είναι ότι και πάλι παρουσιάστηκε «τρύπιος» στα μετόπισθεν. Με τρεις τελικές προσπάθειες ο αντίπαλος κατάφερε να παραβιάσει δύο φορές την εστία του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς. Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας μπάζει για τα καλά και όσο αυτό δεν διορθώνεται θα «αιμορραγεί» έστω κι αν από τη μέση και μπρος βγάζει «φωτιές».

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι γαλάζιοι όχι «φωτιές», δεν πέταγαν αλλά ούτε… σπίρτο δεν ήταν ικανοί να ανάψουν. Μόλις μία τελική προσπάθεια κατέγραψαν κι αυτή εκτός στόχου! Όχι πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος (μία τελική εκτός στόχου ήταν ο απολογισμός και του ΑΠΟΕΛ), όμως αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για την κακή παρουσία της λεμεσιανής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Τσόρνιγκερ εμφανίστηκαν τουλάχιστον δύο ταχύτητες καλύτεροι. Με πιεστική άμυνα στο αντίπαλο μισό που είχε ως αποτέλεσμα να κλέψουν μπάλες και να γίνουν απειλητικοί, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και ατομικές πρωτοβουλίες ο Απόλλων έκανε αισθητή την παρουσία του και ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης. Δεν σκόραρε κυρίως λόγω της αστοχίας του Ιωάννη Πίττα που ήταν σε κακή βραδιά.

Στα καλά νέα για την ομάδα της Λεμεσού καταγράφεται η επιστροφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ στην ενεργό δράση και η συμμετοχή του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ