aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα φώτα πέφτουν στον Τζουμ

Απόλλων: Τα φώτα πέφτουν στον Τζουμ

Η πιο μεγάλη ανησυχία για τον προπονητή του Απόλλωνα είναι το πώς θα αντιδράσει η ομάδα του στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, χωρίς δύο βασικούς και υπερπολύτιμους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα. Αναφερόμαστε στους Ιωάννη Πίττα και Χάμπο Κυριάκου. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, αξιολογώντας τις εναλλακτικές επιλογές, προφανώς και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για τη θέση του πρώτου, στη διάθεσή του υπάρχουν παίκτες που τους έχει εμπιστευτεί στο τρέχον πρωτάθλημα, άρα είναι «ζεστοί» και κυρίως, του έδωσαν λύσεις στη γραμμή κρούσης. Επομένως, το ρίσκο που θα πάρει είναι σαφώς μικρό.

Για τη θέση του δεύτερου ωστόσο, το στοίχημα για τον Γερμανό κόουτς φαντάζει πολύ πιο μεγάλο. Με βάση τις ενδείξεις, προσανατολίζεται να ρίξει στη μάχη στον Αρνό Τζουμ, έναν ποδοσφαιριστή που χρησιμοποίησε σε δύο μόλις ματς στο τρέχον πρωτάθλημα, ισάριθμες φορές ως αλλαγή. Και μάλιστα, όταν ουσιαστικά είχε κριθεί το αποτέλεσμα απέναντι σε Εθνικό (4-2) και Δόξα (3-0). Από την πρώτη εμφάνιση του Καμερουνέζου διεθνούς χαφ έως τη δεύτερη, μεσολάβησαν δύο περίπου μήνες, όσο δηλαδή ήταν το διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. Γεγονός που αποτέλεσε τροχοπέδη για τον τέως μέσο της Χαρτς Σκωτίας ώστε να μπει δυναμικά στην «εξίσωση» του συνόλου, δίνοντας τις προσδοκώμενες λύσεις.

Ο Τζουμ, αισθάνεται εδώ και καιρό πολύ καλά, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια στις προπονήσεις προκειμένου στην πρώτη παρουσία στο αρχικό σχήμα στο τρέχον πρωτάθλημα αφενός να αποδείξει την αξία του και αφετέρου να έχει αρμονική συνεργασία με τον Ίσραελ Κολ. Το προπονητικό τιμ του Απόλλωνα, προετοιμάζει και ψυχολογικά τον Καμερουνέζο, αισιοδοξώντας ότι θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Κυριάκου. Εξάλλου, ο Τζουμ διαθέτει από τα πιο δυνατά βιογραφικά των παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ