aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα «έσπρωξε χοντρά» για Ίλιεφ και... περιμένει!

Απόλλων: Τα «έσπρωξε χοντρά» για Ίλιεφ και… περιμένει!

Η μεγάλη μετεγγραφή του Απόλλωνα για τη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού ακούει στον όνομα του Ίλιαν Ίλιεφ. Ο νεαρός Βούλγαρος είναι η κίνηση ενίσχυσης που έγινε από την διοίκηση του Νίκου Κίρζη με την ετικέτα της επένδυσης.

Όπως μαθαίνουμε η μετεγγραφή του Ίλιεφ είναι κατά κάποιες χιλιάδες ευρώ η πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία της λεμεσιανής ομάδας, πιο ακριβή ακόμα και από την απόκτηση του Ατίλα Σάλαϊ. Όλοι πλέον στους κυανόλευκους περιμένουν πως και αυτή η κίνηση θα φέρει στα ταμείο του Απόλλωνα ένα μεγάλο πόσο ισάξιο με αυτό που ξόδεψε η Φενέρμπαχτσε για να κάνει δικό της τον Ούγγρο αμυντικό.

Η απόκτηση του Ιλιεφ δεν ήταν κάτι το ξαφνικό, αφού είναι μια κίνηση που «ψηνόταν» εδώ και καιρό με την διοίκηση να είναι ενημερωμένη για την αξία του παίκτη, αλλά και να έχει κάνει την πρώτη «βολιδοσκόπηση» στη βουλγαρική ομάδα εδώ και ένα διμηνο τουλάχιστον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ