aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα εισιτήρια και οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Απόλλων: Τα εισιτήρια και οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλων ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για την εκδήλωση της Δευτέρας (12/12) στο νέο στάδιο «Αλφαμέγα». Για το υπόλοιπο κοινό θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μόνο για το βόρειο πέταλο στην τιμή των 5 ευρώ. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 και το κύριο μέρος της εκδήλωσης θα αρχίσει ακριβώς στις 19:15.

H ανακοίνωση του Απόλλωνα

«H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό το οποίο επιθυμεί να ζήσει από κοντά το θρυλικό πάρτι της ιστορικής μετάβασης της ομάδας μας στο νέο στάδιο «Αλφαμέγα», ότι μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους και να πάρουν τη θέση όπου αναγράφεται στην κάρτα.

Για το υπόλοιπο κοινό ενημερώνουμε ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μόνο για το βόρειο πέταλο στην τιμή των 5 ευρώ.

Η εκδήλωση θα αρχίσει από τις 16:30 με fan zone στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου όπου θα υπάρχει face painting για τους μικρούς μας φίλους, που θα μπορούν να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τη νέα μας μασκότ κι άλλες εκπλήξεις ενώ στη συνέχεια θα έρθει η μεγάλη στιγμή που ο Απόλλωνας και ο κόσμος του θα εισέλθουν στη νέα ποδοσφαιρική τους έδρα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα!

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 και το κύριο μέρος της εκδήλωσης θα αρχίσει ακριβώς στις 19:15.

Η διάθεσή τους θα γίνεται ΜΟΝΟ διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/12, 19:00) στο “Τάσος Μάρκου”, θα γίνεται μόνο διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ και θα είναι διαθέσιμα για όλους.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Για τεχνική υποστήριξη σχετικά με το ONLINE TICKETS καλέστε στο 95-114846.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας και να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ