aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα €10.000 για τον Μαλεκκίδη με τα απαιτούμενα εφόδια

Απόλλων: Τα €10.000 για τον Μαλεκκίδη με τα απαιτούμενα εφόδια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιώργος Μαλεκκίδης θεωρείται ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Αξιολογήθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή πως έχει τα απαιτούμενα αγωνιστικά εφόδια για να προχωρήσει και να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για την ομάδα της Λεμεσού, γι’ αυτό και άναψε το «πράσινο φως» στη διοίκηση ώστε να καταλήξει σε συμφωνία με την αντίστοιχη του Άρη.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία και σύντομα, θα ανακοινωθεί η προσθήκη του 22χρονου υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ των κυανόλευκων. Ο αριστεροπόδαρος Γιώργος Μαλεκκίδης που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ακραίος αμυντικός, όταν πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα, εξέφρασε την επιθυμία για να μετακομίσει στο Κολόσσι, κάτι που έλαβαν σοβαρά υπόψη οι ιθύνοντες του Άρη.

Εξάλλου, είχαν υποσχεθεί στον 22χρονο πως εάν ερχόταν πρόταση από ομάδα της Α΄ Κατηγορίας και έκρινε ότι κάλυπτε τις φιλοδοξίες του, σε καμία περίπτωση δεν θα στέκονταν εμπόδιο, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του goal.com.cy, το κόστος της μετεγγραφής για τον Απόλλωνα ανέρχεται στις 10.000 ευρώ. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο εξελίξιμος παίκτης μέτρησε 19 συμμετοχές με τα χρώματα του Άρη και πέτυχε 3 τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Συμφέρουσα πρόταση στον Λάρσον, αγεφύρωτη η διαφορά με Άρη

Πρόκειται για τον δεύτερο Κύπριο παίκτη που αποκτά ο Απόλλων στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Προ ημερών, υπενθυμίζουμε, ανακοινώθηκε η προσθήκη του Ανδρέα Φιλιώτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ