aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα δεδομένα με τον Κατελάρη

Απόλλων: Τα δεδομένα με τον Κατελάρη

Ο Απόλλων έχει ντέρμπι την Κυριακή με τον Άρη και η προσοχή είναι στραμμένη στον Φάνο Κατελάρη. Όπως δήλωσε το πρωί ο Φανούριος Κωνσταντίνου, είναι ο Κύπριος διεθνής αμυντικός έτοιμος αγωνιστικά, αλλά ταλαιπωρείται από ίωση και θα δείξει τις επόμενες ημέρες εάν θα είναι διαθέσιμος για το σημαντικό ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

«Μόνο ο Μαλεκκίδης είναι σίγουρα εκτός», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων. Προετοιμάζονται λοιπόν με γεμάτο οπλοστάσιο οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας για το ματς απέναντι στον απαιτητικό και επικίνδυνο συμπολίτη τους.

Γεγονός ευχάριστο για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος θέλει να οδηγήσει τον Απόλλωνα στην επιστροφή σε νικηφόρα αποτελέσματα. Η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ διατήρησε μεν το προβάδισμα της ομάδας του Γερμανού, εντούτοις χρειάζονται τα τρίποντα για να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ στο Κολόσσι ο πρωταθληματικός τίτλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ