aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα δεδομένα με Μαλεκκίδη

Απόλλων: Τα δεδομένα με Μαλεκκίδη

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Γιώργου Μαλεκκίδη. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με την Ομόνοια και αντικαταστάθηκε από τον Ουέλιγκτον Νασιμέντο.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και μάλιστα εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με την Πάφος FC. Εφόσον δεν χάσει αρκετές προπονήσεις δεν αποκλείεται να είναι ξανά η επιλογή του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στο πλευρό του Βαλεντίν Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στη θέση του κεντρικού αμυντικού στο πρωτάθλημα (είχε αγωνιστεί και στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ολυμπιάς) και είχε αρκετά καλή απόδοση. Μάλιστα, αν υπάρχει κάπου ευθύνη για το γκολ του Τσέποβιτς που έκρινε το ματς πάει στον Ρομπέρζ, ο οποίος έχασε τον Σέρβο επιθετικό της Ομόνοιας. Όσο είναι στα πιτς ο Κατελάρης και κρίνεται ανέτοιμος ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς ο Μαλεκκίδης θα είναι σοβαρός υποψήφιος για τη θέση του στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ