aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Τα 6 ματς σε 44 μέρες που θα δείξουν πολλά

Aπόλλων: Τα 6 ματς σε 44 μέρες που θα δείξουν πολλά

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και δη το εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια (17/10), ο Απόλλων θα δώσει σε διάστημα επτά εβδομάδων, ή, αν προτιμάτε, 44 ημερών, έξι σημαντικούς αγώνες, τους μισούς εξ αυτών μακριά από το Τσίρειο. Με την ολοκλήρωση του εν λόγω κύκλου, θα πέσει αυτομάτως και η αυλαία του πρώτου γύρου στο τρέχον πρωτάθλημα, με τους κυανόλευκους να έχουν ως ξεκάθαρο στόχο, ασφαλώς, την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι κυανόλευκοι, συγκεκριμένα, θα επιδιώξουν αρχικά να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά απέναντι στην ομάδα με την οποία διεκδίκησαν πέρσι την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Έξι μέρες μετά θα υποδεχθούν την Πάφος FC (23/10), σύνολο που απέδειξε και φέτος ότι δεν αποτελεί για κανέναν εύκολη λεία. Και θα πουν «αντίο» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του τρέχοντος μήνα στο ΓΣΠ, εκεί όπου θα τους περιμένει την 31η Οκτωβρίου ο πάντοτε υπολογίσιμος Ολυμπιακός.

Ο Νοέμβριος θα μπει για τον Απόλλωνα με δύο εντός έδρας αγώνες. Θα τα πει με τη Δόξα (5/11) και την ΠΑΕΕΚ (22/11), ομάδες που έδειξαν τα… δόντια τους μέχρι στιγμής, με το σύνολο του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να πηγαίνει στις 29 Νοεμβρίου στη Λάρνακα. Εκεί είναι η τελευταία αποστολή στον πρώτο γύρο, αντιμετωπίζοντας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ανόρθωση.

Το πρώτο και το τελευταίο χρονικά παιχνίδι που θα δώσει ο Απόλλων στον εν λόγω κύκλο σαφώς και έχουν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το φετινό πρωτάθλημα μάς έχει διδάξει έως τώρα ότι δεν υπάρχουν «σταθερές» και το απρόβλεπτο καθίσταται ακόμα μεγαλύτερο. Κάτι που έχουν, φυσικά, υπόψη στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ