Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Συζητείται και του Ίβιτς, η αποζημίωση στον Γκούλα και τους συνεργάτες του

Απόλλων: Συζητείται και του Ίβιτς, η αποζημίωση στον Γκούλα και τους συνεργάτες του

Δεν θα βιαστούν στον Απόλλωνα να καταλήξουν στον εκλεκτό που θα αντικαταστήσει τον Αντριάν Γκούλα στον πάγκο της ομάδας. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα καθοδηγήσει τον Απόλλωνα ως υπηρεσιακός τεχνικός, ο Κωνσταντίνος Μηνά, κάτοχος του UEFA Pro.

Ήδη κάποια ονόματα, ως υποψήφιοι προπονητές για τον Απόλλωνα, είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως αυτά των Κετσπάγια, Μάντζιου (αποχώρησε από τον Άρη Θεσσαλονίκης), Μαρτίνς (προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου). «Ούτε Κετσπάγια που έχει ακουστεί, ούτε ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, ούτε ο Μάντζιος», είναι η επίσημη θέση όπως εκφράστηκε διά στόματος Φανούριου Κωνσταντίνου.

Πληροφορίες του Goal.com.cy, κάνουν λόγο ότι συζητείται και το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης. Τελευταία ομάδα του 47χρονου Σέρβου τεχνικού, η Κράσνονταρ Ρωσίας, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Προηγουμένως εργάστηκε στις Μακάμπι Τελ Αβίβ, δύο θητείες, Γότφορντ, ΠΑΟΚ. Ως ποδοσφαιριστές πέρασε από την ΑΕΚ Αθηνών, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο Απόλλων βάσει όρου που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γκούλα και των συνεργατών του, τους κατέβαλε δύο μηνιαίους μισθούς ως αποζημίωση για τη λύση της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της λεμεσιανής ομάδας ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ως αμφίβολος κρίνεται ο Μπολί. Ο Σελεστίν θα αγωνιστεί και θα απουσιάσει απέναντι στην Ανόρθωση, λόγω καρτών.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ