aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Συνέχεια στο νικηφόρο σερί

Απόλλων: Συνέχεια στο νικηφόρο σερί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έχουν καμιά διάθεση στον Απόλλωνα να χάσουν την επαφή τους με τις νίκες. Γι’ αυτό και θα υποδεχθούν αύριο στο Τσίρειο με κάθε σοβαρότητα τον Εθνικό, με στόχο να διευρύνουν το σερί των επιτυχιών τους. Οι τρεις βαθμοί είναι άκρως απαραίτητοι και θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με όλο τους το πάθος για να κερδίσουν.

Ο Γκακπέ, που είχε μείνει εκτός αποστολής με τον ΑΠΟΕΛ, είναι καλύτερα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Αναμένεται πως μετά από αρκετό διάστημα, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού, θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Κυριάκου. Αντίθετα, ο Γιούστε θα μείνει εκτός για ακόμη μία αγωνιστική και θα έχει πιθανότητες να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο Μπένσοπ, που έκανε ιδανικό ντεμπούτο την Τετάρτη, είναι καλύτερα και θα είναι στην αποστολή. Ο Απόλλων θα επιδιώξει να «τελειώσει» γρήγορα το παιχνίδι με τον Εθνικό, καθώς μεσοβδόμαδα τον περιμένει ο επαναληπτικός με τον ΑΠΟΕΛ και τρεις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ