aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Συναντήσεις επί συναντήσεων

Απόλλων: Συναντήσεις επί συναντήσεων

Ο Μάκης Παπαϊώννου έχει ως στόχο να ενισχύσει το ρόστερ του Απόλλωνα και να διασφαλίσει ότι η ομάδα της Λεμεσού θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Συναντήσεις επί συναντήσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Μάκη Παπαϊώννου, αθλητικού διευθυντή του Απόλλωνα. Ο Παπαϊώννου έχει οργανώσει το πρόγραμμά του με τέτοιο τρόπο ώστε να προχωρήσει με ταχύτητα σε όλα τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά τη συμφωνία με τον προπονητή Αντριάν Γκούλα, ο οποίος αντικαθιστά τον Πάμπλο Ματσίν, ήρθαν η αποχωρήσεις οκτώ ποδοσφαιριστών και τα πάντα άρχισαν να παίρνουν πιο ξεκάθαρη ροή. Σύντομα αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις.

Απαλλαγμένοι από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, οι υπεύθυνοι της ομάδας επιδιώκουν να χτίσουν ένα σύνολο ικανό να διεκδικήσει τίτλους, θέτοντας τον πήχη ψηλά. Μετά από δύο σερί αποτυχημένες σεζόν, η πίεση για επιτυχία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει τρίτη αποτυχία στη σειρά, και έτσι η προετοιμασία για τη νέα σεζόν γίνεται με μεγάλη προσοχή και στρατηγική.

Ο Παπαϊώννου, με την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του, έχει ως στόχο να ενισχύσει το ρόστερ και να διασφαλίσει ότι ο Απόλλων θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για τον προγραμματισμό και την οργάνωση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ