aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Στρώνει» την άμυνα και περιμένει τους επόμενους

Απόλλων: «Στρώνει» την άμυνα και περιμένει τους επόμενους

Την επιστροφή του Χάρη Μαυρία στις προπονήσεις περιμένει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ώστε να έχει την άμυνά του συμπληρωμένη, ξεκινώντας να καταστρώνει τα πλάνα του για τις πρώτες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Απόλλωνα. Παράλληλα περιμένει να δει και τον Βαλεντίν Ρομπέρζ να ανεβάζει στροφές προκειμένου από τα πρώτα τεστ στην Αυστρία να έχει πλήρη εικόνα της ομάδας του.

Ένας από τους παίκτες που θα αξιολογηθούν από τον Γερμανό τεχνικό του Απόλλωνα είναι και ο Μουσταφά Αμινί. Θα πάει στην Αυστρία και εκεί ουσιαστικά θα είναι το κρίσιμο τεστ για τον Αυστραλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Για την ποιότητά του ούτε ο προπονητής αμφιβάλλει ούτε και οι υπόλοιποι στην ομάδα της Λεμεσού. Το θέμα με τον Αμινί είναι κατά πόσο μπορεί να είναι έτοιμος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή την ώρα οι κενές θέσεις στον Κατάλογο Α είναι τρεις.

Ο Τσόρνιγκερ κινείται για την προσθήκη δύο επιθετικών, ενός κεντρικού αμυντικού και ίσως πάει για άλλον ένα μέσο. Ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ανέφερε πως στη μεσαία γραμμή υπάρχει ισορροπία, αλλά είναι πασιφανές πως από τους κυανόλευκους λείπει ένας μέσος με τα χαρακτηριστικά του Σατσέτι, οπότε ίσως εκεί προκύψει ανάγκη για προσθήκη. Στον Απόλλωνα περιμένουν από μέρα σε μέρα απαντήσεις στις προτάσεις που κατέθεσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ