aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στρατοπεδεύει Γεροσκήπου, ζητά πλήρη κατάργηση της κάρτας

Απόλλων: Στρατοπεδεύει Γεροσκήπου, ζητά πλήρη κατάργηση της κάρτας

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα αλλάζουν σήμερα… παραστάσεις. Η αποστολή των κυανόλευκων «μετακομίζει» εν τέλει στην Πάφο και πιο συγκεκριμένα στη Γεροσκήπου για να συνεχίσει την προετοιμασία. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ήθελε να αλλάξει η καθημερινότητα των παικτών ώστε να ανανεωθούν. Παράλληλα, ζήτησε να αλλάξουν χώρο οι προπονήσεις αφού η ζέστη είναι μεγάλη στη Λεμεσό. Αυτοί ουσιαστικά ήταν οι λόγοι που ώθησαν τον τεχνικό του Απόλλωνα να ζητήσει αλλαγή παραστάσεων και η διοίκηση να διευθετήσει την αλλαγή του χώρου προπονήσεων από σήμερα μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

Χθες, τα άτομα που αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά. Κάτι που σημαίνει πως πέρα από τους δύο που είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό, οι υπόλοιποι θα μεταβούν στην Πάφο.

Μια μέρα μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Γεροσκήπου, οι παίκτες του Απόλλωνα θα αναχωρήσουν για την Αθήνα, εκεί όπου θα τα πουν φιλικά με την ΑΕΚ Αθηνών στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά στην πρόταση για αναστολή της κάρτας φιλάθλου για δυο χρόνια που ζήτησε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, η θέση του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη. Ζητεί πλήρη κατάργηση της κάρτας, εκτός κι αν η αναστολή βοηθήσει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και συζητηθεί εν ευθέτω χρόνω το θέμα της κατάργησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ