aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στορ και Ίντζια το χρειάζονταν

Απόλλων: Στορ και Ίντζια το χρειάζονταν

Εύκολα επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης ο Απόλλων με 3-1 της Ολυμπιάδας Λυμπιών και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του κυπέλλου, κάνοντας το καθήκον.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έδωσε… ανάσες σε πολλούς βασικούς και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετά λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια, πραγματοποιώντας εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Τρεις από τους ποδοσφαιριστές που πήραν θέση στο αρχικό σχήμα βρήκαν δίκτυα. Ίντζια, Στορ και Αλεσάμι πέτυχαν τα «παρθενικά» τους γκολ με τη φανέλα της λεμεσιανής ομάδας με τον Γερμανό τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού είδε την ομάδα του με τους Ζράντι, Πίττας, Γιάνγκα και Νταμπό εκτός ενδεκάδας να μην αντιμετωπίζει κανένα επιθετικό πρόβλημα.

Είναι σημαντικό σε τέτοιους αγώνες οι ποδοσφαιριστές που καλούνται να αντικαταστήσουν τα επιθετικά «όπλα» μιας ομάδας να καταφέρνουν να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις. Τα γκολ που πέτυχαν οι δύο επιθετικοί θα τους δώσουν ώθηση και ψυχολογία παρά το γεγονός ότι σημειώθηκαν απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας. Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως το τελευταίο γκολ του Στορ ήταν στις 27 του περασμένου Φεβρουαρίου, ενώ του Ίντζια στις 7 του περασμένου Μαΐου (το μοναδικό του στη σεζόν σε 13 αναμετρήσεις).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ