aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στόχος η επιστροφή στις… ράγες των επιτυχιών

Απόλλων: Στόχος η επιστροφή στις… ράγες των επιτυχιών

Ηρέμησαν, ανασυντάχθηκαν, δούλεψαν εντατικά, δηλώνοντας πανέτοιμοι στον Απόλλωνα για να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Ομόνοιας. Στόχος που εάν επιτευχθεί θα τους θέσει εκ νέου στις ράγες των επιτυχιών, ανανεώνοντας αυτομάτως για πέμπτη μάλιστα διαδοχική αγωνιστική την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν αντιλέγει κανείς πως η σημερινή πρώτη έξοδος από το στάδιο της Λεμεσού έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους κυανόλευκους. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν. Έχουν αντιμετωπίσει, εξάλλου, πάρα πολλές φορές τους πράσινους της Λευκωσίας, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες.

Λένε, επίσης, ότι δεν τους παρασύρει η πορεία της Ομόνοιας και το γεγονός πως πανηγύρισε μόλις μία φορά το τρίποντο. Ούτε και το γεγονός πως στα δύο τελευταία παιχνίδια στο ΓΣΠ εξήλθε ισόπαλη με την Πάφος FC (1-1) και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (0-1). Στον Απόλλωνα ξέρουν ότι κάθε ματς είναι διαφορετικό από αυτό που προηγήθηκε, κουβαλά τις δικές του ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, επομένως καμία μάχη δεν θα κερδηθεί εάν οι παίκτες δεν καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές δυνατότητές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ