aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στο προσκήνιο ο Σέκουλιτς, Άδωνη για το καλοκαίρι

Απόλλων: Στο προσκήνιο ο Σέκουλιτς, Άδωνη για το καλοκαίρι

Μετά τους Αμρ Ουάρντα, Ετζάζ Χουσαΐν και Γκόντσουεϊ Ντόνιο, στον Απόλλωνα «τρέχουν» για να κλείσουν καρέ προσθηκών. Η… μπίλια σταμάτησε στον Σλοβάκο πολυθεσίτη αμυντικό Μπόρις Σέκουλιτς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του MLS με τα χρώματα της Σικάγο Φάιαρ.

Ο 31χρονος που έπαιξε σε Κόσιτσε, Σλόβαν Μπρατισλάβας, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Γκόρνικ, σύντομα δίνει την τελική του απάντηση στη διοίκηση του Απόλλωνα. Θα διαγραφεί ο άτυχος Βουκασίν Γιοβάνοβιτς ώστε να εγγραφεί νέος παίκτης στο ρόστερ.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν και αναφέρουν πως ο Ζαχαρίας Άδωνη είναι πολύ πιθανόν να ντυθεί στα χρώματα του Απόλλωνα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο δυναμικός στόπερ, μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν στον Εθνικό Άχνας, προσθέτει άλλη μία φέτος στο ενεργητικό του αγωνιζόμενος στη Νέα Σαλαμίνα, δείχνοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε πιο ψηλό επίπεδο. Στον Απόλλωνα, υπενθυμίζουμε, έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι, μεγάλη μάχη για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ