aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Στο μυαλό του Τσόρνιγκερ

Aπόλλων: Στο μυαλό του Τσόρνιγκερ

Η αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο, επιβάλλεται να είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και παράλληλα αυτή που θα δώσει στους κυανόλευκους την ευκαιρία να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η οπισθοφυλακή της λεμεσιανής ομάδας στους αγώνες κατάταξης δείχνει πως δεν έχει την ίδια σταθερότητα σε σχέση με τις αναμετρήσεις της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. O Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι δεδομένο πως θέλει, αλλά και θα ψάξει με τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα να περιορίσει τα ατού του αντιπάλου και να κρατήσει όσο μακριά γίνεται από την εστία του Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εάν ο Χάρης Μαυρίας είναι διαθέσιμος, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Φιλιώτης να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αφού ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλει να περιορίσει τα άκρα των γαλαζοκίτρινων που θεώρει πως είναι το δυνατό σημείο τους. Παράλληλα, η παρουσία του Φιλιώτη στον αγώνα με την Ανόρθωση που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, γεγονός που ανεβάζει τις πιθανότητες ώστε να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα.

Η παρουσία του Νικολά Ντιγκινί μέχρι στιγμής στους αγώνες που ξεκίνησε στην ενδεκάδα, δεν έχει την απαιτούμενη σταθερότητα. Κάτι που είναι λογικό, αφού ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό και μεγάλη αποχή. Επομένως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο και εάν κριθεί αναγκαίο να αγωνιστεί ως αλλαγή. Η παρουσία του Μπακαλί Νταμπό στα τελευταία παιχνίδια και η ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, την ίδια ώρα, δίνει τη δυνατότητα στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να αφήσει τον Γάλλο στον πάγκο. Μία άλλη επιλογή που έχει ο Γερμανός τεχνικός είναι να αφήσει ίσως και τον Πίττα στον πάγκο.

Αυτό που πρωτίστως θέλει ο κόουτς του Απόλλωνα είναι να παρουσιάσει μία ταχύτατη επιθετική γραμμή και πάνω από όλα με αποτελεσματικότητα.

Εν τω μεταξύ, όπως ήταν αναμενόμενο ανακοινώθηκε το sold out των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Η επιθυμία των φίλων των κυανόλευκων για να εξασφαλίσουν μια θέση στο σπουδαίο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ είναι μεγάλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ