aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στο μυαλό του Καταλά

Απόλλων: Στο μυαλό του Καταλά

Το διήμερο ρεπό που πήραν οι παίκτες του Απόλλωνα, βοήθησε τους ίδιους, αλλά και τον προπονητή ώστε να «καθαρίσουν» το μυαλό. Να δουν και να αξιολογήσουν κάποια πράγματα που έγιναν από την έναρξη της σεζόν και με απόλυτη ηρεμία να πάρει ο Νταβίδ Καταλά τις αποφάσεις σχετικά με τη διαχειριστή του ρόστερ κατά τις επόμενες και ιδιαίτερα απαιτητικές εβδομάδες.

Αυτό το διάστημα απουσιάζουν οι διεθνείς και ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει την πολυτέλεια να δουλέψει με όλους τους παίκτες του. Ωστόσο είναι δεδομένο πως οι τραυματίες έχουν χρόνο να επανέλθουν και ο Καταλά, απαλλαγμένος σε μεγάλο βαθμό από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, είχε τον χρόνο να σκεφτεί και τι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα και τι πρέπει να κρατήσει στο αγωνιστικό σκέλος.

Το διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα (1-1), βοήθησε τους παίκτες που ήταν παρόντες στο Κολόσσι ώστε να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του κόουτς.

Η βαθιά ανάσα που πήραν οι κυανόλευκοι, ίσως να φανεί ιδιαίτερα βοηθητική, καθώς το σημαντικότερο κέρδος είναι πως οι τραυματίες, που είναι πολλοί, είχαν τον χρόνο να επιστρέψουν, αλλά και οι ανέτοιμοι να δουλέψουν ώστε να είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Η επιστροφή στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος γίνεται με σημαντικό παιχνίδι. Απέναντι στην Πάφος FC και εννοείται πως η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η προϊστορία είναι υπέρ του Απόλλωνα αφού σε εννέα αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο Τσίρειο Στάδιο, μετρά 8 νίκες και μόλις μια αναμέτρηση κέρδισε η Πάφος. Η ομάδα του Μπεργκ ωστόσο, είναι πολύ διαφορετική φέτος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους περσινούς πρωταθλητές ώστε να φτάσουν στο τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ