aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στο… χίλια φέτος πέντε φορές!

Απόλλων: Στο… χίλια φέτος πέντε φορές!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Απόλλων «σώθηκε» για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική σε χρόνο καθυστερήσεων, αφού προ μίας στροφής του πρωταθλήματος ήταν η σειρά του Τσάρλισον Μπένσοπ να σκοράρει επίσης με κεφαλιά εις βάρος της Ομόνοιας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Στη «ρουλέτα» του Τσιρείου

Στο τρέχον πρωτάθλημα, η ομάδα της Λεμεσού βρήκε τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό σε χρόνο καθυστερήσεων άλλες τρεις φορές, με τη μία εξ αυτών να εξασφαλίζει βαθμολογικό όφελος. Συγκεκριμένα, στις 6 Φεβρουαρίου, απέναντι στην Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», ο Μπακαλί Νταμπόστο 90+8΄ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι κυανόλευκοι είχαν στριμώξει την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιώνκαι στο τέλος είχαν δικαιωθεί για την επιμονή τους.

Επίσης σκόραραν στο φινάλε του αγώνα με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου» (6/12/20). Τότε, ο Νικολά Ντιγκινί είχε διαμορφώσει στο 90+5΄το τελικό 5-1. Και πριν από δύο μήνες (15/2/21), ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε βρει τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό στην ήττα με 1-2 από την ΑΕΛ (90+3’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ