aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στις Πλάτρες οι επόμενοι

Απόλλων: Στις Πλάτρες οι επόμενοι

Τρεις μετεγγραφές ολοκλήρωσε μέχρι στιγμής ο Απόλλων. Πρόκειται για τους Φέλιξ Βα, Ελ Χατζί Μπα και Κάρλος Πεϊσότο. Οι κυανόλευκοι, που εγκαταστάθηκαν από χθες στις Πλάτρες αρχίζοντας προπονήσεις μετά τις εργομετρικές εξετάσεις Παρασκευή και Σάββατο, θα κινηθούν τουλάχιστον για άλλες 4 μετεγγραφές. Κεντρικό αμυντικό, επιθετικό κορυφής, εξτρέμ και μέσο. Για τις δύο πρώτες θέσεις θα γίνει προσπάθεια για μετεγγραφές από το πάνω ράφι, ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Όσο για την επίθεση, ο Γιάνγκα δεν θεωρείται ακόμη «τελειωμένος».

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει μετεγγραφικές εξελίξεις, με τους Τσόρνιγκερ και Κονναφή να εντείνουν την προσπάθεια για προσθήκες. Εντοπίστηκαν μετεγγραφικοί στόχοι και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Εφόσον υλοποιηθούν μετεγγραφές το προσεχές διάστημα, οι ποδοσφαιριστές αφού περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψουν συμβόλαιο, θα βρεθούν στις Πλάτρες για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της νέας τους ομάδας.

Την ώρα που ο Απόλλων πλησιάζει σε υλοποίηση μετεγγραφών, είναι έτοιμος να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τον Ιωάννη Πίττα. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες, έφθασαν σε συμφωνία και εντός των ημερών θα πέσουν και οι υπογραφές. Ο διεθνής επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025.

Από την αποστολή στις Πλάτρες απουσιάζουν για την ώρα οι Πίττας, Κυριάκου, Φιλιώτης και Κολ, που πήραν σχετική άδεια από τον προπονητή τους και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα, οι Αυλωνίτης και Ντένιτς, που διατηρούν συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, συνεχίζουν την αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει πρώτο φιλικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τη Δόξα, στην Περιστερώνα. Θα είναι κάτι σαν ξεμούδιασμα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ