aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στήριξη σε Μακρίδη μέχρι νεωτέρας

Απόλλων: Στήριξη σε Μακρίδη μέχρι νεωτέρας

«Αυτή η περίοδος δεν σηκώνει ούτε βεβιασμένες κινήσεις ούτε προσωρινές λύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων η χθεσινή ανακοίνωση του Απόλλωνα, συνεχίζοντας: «Δεν επιδέχεται περαιτέρω ανάλυσης ή κριτικής, αλλά κυρίως δεν αντέχει άλλη διχόνοια».

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη συμμερίζεται τον προβληματισμό των φίλων της ομάδας, κατανοεί πλήρως την απογοήτευση τους, ωστόσο είναι επιφορτισμένη με την ευθύνη να παραμείνει ψύχραιμη, τονίζεται στην ανακοίνωση, και να αποφασίσει με γνώμονα τη διαφύλαξη της ύπαρξης και του μέλλοντος της ομάδας.

Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις γίνεται ξεκάθαρο πως πρόθεση της διοίκησης των κυανολεύκων είναι όπως συνεχίσει με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη στον πάγκο μέχρι νεωτέρας, παρά τo τελεσίγραφο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Η εκτίμηση των διοικούντων του Απόλλωνα είναι πως μια νέα αλλαγή στον πάγκο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν πρόκειται να ωφελέσει την ομάδα. Οπότε, για την ώρα πάρθηκε η απόφαση να στηρίξουν τον Κύπριο τεχνικό και το τεχνικό επιτελείο του.

Παράλληλα, εκφράζεται η πρόθεση πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, «ο οποίος θα έχει την ευθύνη να αξιολογήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με απώτερο στόχο την επαναφορά της ομάδας μας σε πρωταγωνιστικές παρουσίες, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ