aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στην τελική ευθεία με έξτρα επιλογές

Απόλλων: Στην τελική ευθεία με έξτρα επιλογές

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, με την πρώτη νίκη κατά το τρέχον έτος μακριά από τη Λεμεσό και παρθενική μετά από δύο μήνες, να μην επιδέχεται διαπραγμάτευσης. Μόνο έτσι, βλέπετε, η ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη θα πατήσει πιο σταθερά στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας (6άδα) και αυτομάτως, θα ελπίζει κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος σε εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Κύπριος προπονητής βλέπει τους Ετζάζ Χουσαΐν, Γκόντσουεϊ Ντόνιο να εγκλιματίζονται στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον τους και να υπολογίζει πολύ περισσότερο για το ματς της 22ής αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ. Πρόκειται για παίκτες που κουβαλούν καλές παραστάσεις και εάν προσφέρουν τις προσδοκώμενες λύσεις, μπορούν να οδηγήσουν τον Απόλλωνα προς την ευόδωση των στόχων.

Σε αυτούς, προστέθηκε και ο Γκόντσγουιλ Εκπόλο, με τον Νιγηριανό αμυντικό να υπογράφει χθες συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο 27χρονος που αγωνίστηκε σε Ισπανία, Αγγλία και Σουηδία, θα αυξάνει σταδιακά ρυθμό στις προπονήσεις και αναλόγως της ετοιμότητάς του, θα κρίνει ο προπονητής για το πότε θα τον ρίξει στη μάχη. Ο θηριώδης ποδοσφαιριστής που επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 2, είχε καταγράψει την τελευταία συμμετοχή σε επίσημο ματς πριν από τρεις μήνες στη Νόρκοπινγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ