aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στην ατζέντα δύο θέματα

Απόλλων: Στην ατζέντα δύο θέματα

Ιδιαίτερα ευεργετική μπορεί να φανεί για τον Απόλλωνα η διακοπή του πρωταθλήματος για δύο σημαντικά ζητήματα. Το πρώτο είναι πως ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει τον χρόνο για να δει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς είναι απόλυτα έτοιμος για να υπερασπιστεί την εστία αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στο ντέρμπι με την Ομόνοια αναμένεται ότι θα πάρει ξανά θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς που ήρθε για να δώσει βάθος στο κέντρο της άμυνας είναι έτοιμος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Έπαιξε στο προ ημερών παιχνίδι κυπέλλου και τώρα, έχοντας πολύ περισσότερες προπονήσει στα πόδια είναι σε εμφανώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Πάμε τώρα στον παίκτη που είναι αμφίβολος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Για τον Αρνο Τζουμ θα πρέπει ο Γερμανός προπονητής να κάνει ακόμα λίγες μέρες υπομονή ώστε να ξεκαθαρίσει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Οι επόμενες μέρες χαρακτηρίζονται σημαντικές όσον αφορά στη συμμετοχή του τουλάχιστον στην αποστολή. Ο Φάνος Κατελάρης, δεν θα προλάβει το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής αφού θα παραμείνει εκτός δράσης για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.

Το άλλο θέμα που καλείται να βρει λύση ο προπονητής του Απόλλωνα χωρίς την πίεση του χρόνου, δεν είναι άλλο από την αμυντική συμπεριφορά του συνόλου. Ο Τσόρνιγκερ είδε την ομάδα του να δέχεται 7 τέρματα στις πρώτες 5 αγωνιστικές, με τα 4 να έρχονται σε έναν αγώνα, αυτόν με την ΑΕΚ. Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν και στους κυανόλευκους υπάρχει αρκετός χρόνος για να διορθωθούν τα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων. Να υπενθυμίσουμε πως ο Απόλλων θα δώσει αύριο φιλικό παιχνίδι στις 6 μ.μ. στο Κολόσσι (κεκλεισμένων των θυρών) με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ