aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στην… αντίστροφη μέτρηση

Απόλλων: Στην… αντίστροφη μέτρηση

Λίγες ώρες έμειναν για την… έναρξη της νέας περιόδου στον Απόλλωνα. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι παίκτες του σιγά σιγά επιστρέφουν στη βάση τους για το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι παίκτες των πρωταθλητών θα αρχίσουν με τις καθιερωμένες αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, την Κυριακή, θα ανέβουν στις Πλάτρες, εκεί όπου θα κάνουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Ο Γερμανός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του θα καταστρώσουν το πλάνο τους, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί μία πολύ δυνατή προετοιμασία με αρκετό τρέξιμο, αφού οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές στη νέα σεζόν. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Ιούλιου. Στο κλείσιμο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας ο Απόλλων θα δώσει και το πρώτο του φιλικό στην Κύπρο με αντίπαλο την Δόξα στο νέο γήπεδό της, το «Γλαύκος Κληρίδης».

Στο επόμενο στάδιο προετοιμασίας του Απόλλωνα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αυστρία στις 16 Ιουλίου θα υπάρχουν σαφώς καλύτερες καιρικές συνθήκες. Εκεί οι πρωταθλητές θα συνεχίσουν το… τρέξιμο, αλλά εκεί θα υπάρχουν και φιλικά παιχνίδια με αποκορύφωμα το δυνατό τεστ με την Τορίνο στις 27 Ιουλίου. Ματς που ουσιαστικά θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για αρχές Αύγουστου. Πριν την Τορίνο οι πρωταθλητές θα τα πουν φιλικά με τη Ζόρι στις 17 Ιουλίου και στις 22 του ίδιου μήνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ