aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στη Λευκωσία χωρίς τον Ρομπέρζ!

Απόλλων: Στη Λευκωσία χωρίς τον Ρομπέρζ!

Χωρίς ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» του εκστρατεύει στη Λευκωσία ο Απόλλων, για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ δεν είναι στη διάθεση του Κωνσταντίνου Μακρίδη, καθώς αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Με δεδομένη την απουσία και του Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος χάνει τη σεζόν, τα… κουκιά στα μετόπισθεν είναι μετρημένα για τον προπονητή του Απόλλωνα. Οι Πεϊμπερνς και Παναγιώτης Αρτυματάς είναι οι δύο διαθέσιμες επιλογές για το κέντρο της άμυνας και συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού. Στο παρελθόν αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός ο Αλεσάμι και αν παραστεί ανάγκη θα επιστρατευτεί.

Στο απουσιολόγιο του Μακρίδη είναι επίσης ο Χάμπος Κυριάκου, όπως και οι Κολ, Γιόστεν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλάζιων, Φανούριο Κωνσταντίνου στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Εκπολό και Χουσαΐν, όχι όμως και ο Ντόνιο, ο οποίος χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ