aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στα πόδια των παικτών του η… βόλτα στον Εναέριο

Απόλλων: Στα πόδια των παικτών του η… βόλτα στον Εναέριο

Μπορεί ο στόχος του Τσόρνιγκερ να ήταν να μην χάσει ο Απόλλων, αλλά όπως δήλωσε και ο παλαίμαχος Μάριος Χαραλάμπους στην εκπομπή «Goal N’ Roll» η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα τίτλου. Για τον Απόλλωνα υπάρχουν κάποια στοιχεία που αν καταφέρουν οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν, το πρωτάθλημα δύσκολα δεν θα κάνει τη βόλτα του στον Εναέριο με το ανοικτό λεωφορείο.

Μένουν εφτά αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση του μαραθώνιου και οι πέντε είναι στο Τσίρειο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος περνά αποκλειστικά από τα πόδια των παικτών του Απόλλωνα και μόνο. Ναι μεν δεν κέρδισε στα τελευταία παιχνίδια, μετρά πέντε ισοπαλίες, αλλά έχει δημιουργήσει ένα σερί δέκα αγώνων που δεν έχει χάσει. Κάτι που φανερώνει πως εξακολουθεί να κρατά την κατάσταση στα χέρια του και μόνο αν οι κυανόλευκοι δώσουν δικαιώματα, μπορούν να βάλουν κάποια άλλη ομάδα, στη διεκδίκηση του τίτλου σε απόσταση βολής.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ασφαλώς και θα βοηθήσει τον Τσόρνιγκερ να ηρεμήσει την ομάδα, αλλά και από την άλλη θα δώσει και τον απαραίτητο χρόνο στους παίκτες να ξεκουραστούν. Παράλληλα, θα ξεπεράσουν κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ