aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στα πιο μεγάλα «θέλω» κάνουν πίσω

Απόλλων: Στα πιο μεγάλα «θέλω» κάνουν πίσω

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Απόλλων κάνει τη μια γκέλα μετά την άλλη και προσφέρει απλόχερα «δώρα» στους ανταγωνιστές του, στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Σε ένα ακόμα παιχνίδι, οι κυανόλευκοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα (0-2) από την Πάφος FC και κινδυνεύουν άμεσα να δουν τον ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή να τους πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής.

Δεν ήταν καλή η ομάδα της Λεμεσού. Αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Σπόλιαριτς (37’), η πρώτη της ουσιαστική απειλή ήταν στο 80ο λεπτό. Απογοήτευσαν με την εικόνα τους απέναντι στην παφιακή ομάδα, οι παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Απογοητεύουν όμως ακόμα περισσότερο με τα αποτελέσματα τους το τελευταίο δίμηνο.

Ο Απόλλων αγνοεί τη νίκη από τις 10 Φεβρουαρίου, όταν είχε νικήσει την ΑΕΛ με 2-1. Έκτοτε, ακολούθησαν επτά διαδοχικές ισοπαλίες και… κερασάκι στην τούρτα η ήττα από την Πάφος FC. Αυτό που προβληματίζει, όμως περισσότερο, είναι το ότι από τη συγκεκριμένη σειρά αγώνων, σε ελάχιστα ματς δικαιούτο τη νίκη. Την ώρα που θα περίμενε κανείς οι κυανόλευκοι να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου από τη σεζόν 2005-06, αυτοί αδυνατούν να σηκώσουν κεφάλι. Τώρα, που πρέπει να δείξουν πόσο το «θέλουν», αυτοί κάνουν πίσω.

Είναι στο χέρι τους να γυρίσουν τα δεδομένα και να καταφέρουν τελικά να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Θα πρέπει όμως να αλλάξουν πολλά για να μπορέσουν να διατηρήσουν την πρώτη θέση στην κατοχή τους μέχρι τέλους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ