aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στα κυανόλευκα η Τζέσικα Ανγούλο

Απόλλων: Στα κυανόλευκα η Τζέσικα Ανγούλο

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε η Κολομβιανή διεθνής Τζέσικα Ανγούλο (Jessica Angulo) η οποία συμφώνησε με τη διοίκηση του πετοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα και έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο συνεργασίας και θα αγωνίζεται με τον Ολύμπιο θεό στο στήθος την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη θέση της διαγώνιου.

Η Ανγούλο είναι 28 χρονών, έχει ύψος 1.85μ. και ζυγίζει 61 κιλά. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Κολομβίας, ενώ είναι γνωστή στην Κύπρο από την πολύ πετυχημένη παρουσία της στην Ελλάδα με τα χρώματα της Κερατέας όπου και ανακηρύχτηκε και MVP του πρωταθλήματος.

«Η διοίκηση του Apollon V.C εύχεται στην Τζέσικα Ανγούλο καλή παραμονή στην ομάδα μας και ευελπιστεί η προσφορά της παίχτριας να είναι τέτοια που θα βοηθήσει την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της, να παραμείνει στην κορυφή της κυπριακής πετόσφαιρας και να πανηγυρίσουμε ξανά όλους τους τίτλους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ