aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στα χέρια των νομικών η υπόθεση με τα τεστ της ΑΕΚ

Απόλλων: Στα χέρια των νομικών η υπόθεση με τα τεστ της ΑΕΚ

Σιγή ιχθύος επικρατεί στον Απόλλωνα από την ώρα της λήξης του ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην «Αρένα», που βρήκε την ομάδα της Λάρνακας νικήτρια με 2-1. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εκδόθηκε ανακοίνωση από πλευράς του Χημείου Α. Ευαγγέλου η διεύθυνση του οποίου σημειώνει ότι είναι σε θέση να αποδείξει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο την ορθότητα των αποτελεσμάτων που έχει διενεργήσει στους δυο παίκτες της ΑΕΚ που στη συνέχεια με άδεια του Υπουργείου επανέλαβαν τις εξετάσεις και βγήκαν από την καραντίνα.

Με οδηγίες του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα τα «επίμαχα» δείγματα θα αποσταλούν τη Δευτέρα στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής για να τύχουν ανάλυσης και επαλήθευσης, κάτι που ζήτησε στην ανακοίνωσή του και το Χημείο Α. Ευαγγέλου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αγωνίστηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου, ο ένας βασικός και ο άλλος ως αλλαγή, γεγονός που ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έριξε «καρφί» μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. «Ίσως να αλλάξουμε και εμείς χημείο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Άκουσα κάποιες ιστορίες, δεν θα επεκταθώ», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, αν και σε επίπεδο διοίκησης δεν εκφράστηκε καμία θέση. Στην ομάδα της Λεμεσού προφανώς και παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, εξετάζουν τα νομικά ζητήματα και επιφυλάσσονται να τοποθετηθούν. Πολύ περισσότερο σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι κακώς κρίθηκαν λανθασμένα τα θετικά δείγματα των ελέγχων στους δύο παίκτες της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ