aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σίριαλ με Λάρσον, ίσως «σκάσει» πρόταση για Σελίμοβιτς

Απόλλων: Σίριαλ με Λάρσον, ίσως «σκάσει» πρόταση για Σελίμοβιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα «έτρεξαν» τα ζητήματα που αφορούν sτον προγραμματισμό, το μεγαλύτερο σκέλος έχει ολοκληρωθεί, οπότε έχοντας πλέον την άνεση του χρόνου, θα επιδείξουν τη δέουσα υπομονή για να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές ώστε να ισχυροποιήσουν το σύνολο.

Καμία κίνηση δεν πρόκειται να γίνει βεβιασμένα από τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος έχει επικεντρωθεί στην καθημερινή εκγύμναση των παικτών, επιδιώκοντας σταδιακά η ομάδα να αφομοιώσει τα δικά του «θέλω» και «πρέπει». Μεγάλο στοίχημα για τον Κύπριο κόουτς είναι η ομαλή ενσωμάτωση των νέων παικτών ώστε να αποτυπώσουν στο γήπεδο τις πραγματικές δυνατότητές τους.

Παρά το γεγονός πως το «κεφάλαιο» Ντάνιελ Λάρσον τείνει να γίνει σίριαλ, στον Απόλλωνα διαβεβαιώνουν τον κόσμο της ομάδας ότι θα πράξουν αυτά που πρέπει στον τομέα του προγραμματισμού. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα, συνεχίζονται οι ενέργειες που αποσκοπούν στη βελτίωση του συνόλου, λαμβάνοντας ασφαλώς υπόψη ότι η μετεγγραφική περίοδος θα κλείσει σε δύο μήνες.

Εννοείται πως στην πορεία θα προκύψουν πολύ περισσότερες επιλογές στο μετεγγραφικό παζάρι και βεβαίως, ίσως «σκάσει» επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο υψηλόσωμος στόπερ βρίσκεται με την ομάδα στις Πλάτρες, αλλά έχει εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεση για να αποχωρήσει. Στο παρόν στάδιο δεν έχει έλθει προσφορά για τον παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ