aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σηκώνει κεφάλι, αλλιώς αρνητικό ρεκόρ επί Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Σηκώνει κεφάλι, αλλιώς αρνητικό ρεκόρ επί Τσόρνιγκερ

Σε όχι και τόσο καλό αγωνιστικά «φεγγάρι» βρίσκεται ο Απόλλων. Η ισοπαλία της Δευτέρας, με αντίπαλο την Πάφος FC ήταν η τρίτη διαδοχική για το πρωτάθλημα, ενώ μεσολάβησε και η ήττα που έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου, κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι κυανόλευκοι έχουν να πανηγυρίσουν τρίποντο εδώ και ένα σχεδόν μήνα, όταν και νίκησαν την ΑΕΛ με 2-1, στις 10 Φεβρουαρίου. Μεσολάβησαν έκτοτε τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία επέτρεψαν στους ανταγωνιστές των λεμεσιανών για τον τίτλο να πλησιάσουν.

Ο Απόλλων «ισοφάρισε» έτσι την αρνητική επίδοση του Δεκεμβρίου, όταν ξανά έμειναν χωρίς νίκη σε τρία διαδοχικά ματς για το πρωτάθλημα, κόντρα σε Άρη, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Χρειάστηκε ξανά να περάσει κάτι περισσότερο από ένας μήνας για να… σηκώσουν κεφάλι και να πάρουν το τρίποντο με αντίπαλο την Ομόνοια στις 16 Ιανουαρίου. Το ματς απέναντι στο «τριφύλλι» ήταν η αφετηρία ενός σερί πέντε νικών για το πρωτάθλημα (συν μιας στο κύπελλο), το οποίο σταμάτησε στην ΠΑΕΕΚ στις 15 Φεβρουαρίου.

Στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (13/3) στο Τσίρειο κόντρα στην Ανόρθωση, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι παίκτες του φιλοδοξούν να επιστρέψουν στα τρίποντα και να ξεκινήσουν το «κτίσιμο» ενός νέου σερί. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Απόλλων θα μείνει για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο μακριά από τις νίκες για τέσσερα διαδοχικά ματς και θα κάνει αρνητικό ρεκόρ με τον Γερμανό στον πάγκο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ