aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σφίγγει όλο και περισσότερος ο κλοιός

Απόλλων: Σφίγγει όλο και περισσότερος ο κλοιός

Η διοίκηση του Απόλλωνα, βρίσκεται υπό συνεχή πίεση και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, προσπαθεί να λειτουργήσει όσο πιο νηφάλια γίνεται, λαμβάνοντας εκείνες τις αποφάσεις που θα βγάλουν την ομάδα από το… αδιέξοδο.

Την ίδια ώρα ωστόσο, «σκάνε» δημόσιες παρεμβάσεις από το οργανωμένο κομμάτι των φίλων του Απόλλωνα, κάνοντας την κατάσταση πιο ζόρικη. Χθες, λοιπόν, ενημέρωσαν ότι η διοίκηση όχι μόνο τούς παρουσίασε το πλάνο για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, αλλά σύμφωνα πάντοτε με τη σχετική ανακοίνωσή τους «ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, εκτελεί πλέον χρέη υπηρεσιακού προπονητή».

Έριξαν, δηλαδή, κι άλλο λάδι στη φωτιά, παραμονές του σημαντικού αγώνα με την Καρμιώτισσα που είναι ορισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (19:00).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κύπριος τεχνικός, παρά το γεγονός πως έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για τη φετινή πορεία, δεν κατάφερε να… κουρδίσει αγωνιστικά το σύνολο, μαγνητίζοντας μπόλικη μουρμούρα από την κερκίδα.

Από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα, όχι μόνο οι κυανόλευκοι αποκλείστηκαν στο κύπελλο, αλλά βρέθηκαν από το -10 στο -18 από την κορυφή και για πρώτη φορά, μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής είναι εκτός εξάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ