aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σεβασμός, όχι φόβος!

Απόλλων: Σεβασμός, όχι φόβος!

Έτοιμος είναι ο Απόλλων και ο Νταβίδ Καταλά για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους και που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός Πειραιώς. Οι πρωταθλητές Κύπρου στις 20:00 (Cytavision2) θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε ομάδα που έχει την εμπειρία να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις.

Ο Καταλά από την πρώτη του παρουσία στον πάγκο των κυανόλευκων μπαίνει στα βαθιά, αφού θα κληθεί να προσπεράσει το εμπόδιο των ερυθρολεύκων. Στόχος του Ισπανού είναι να βρει τον τρόπο ώστε η ομάδα να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ -όσο δύσκολο και αν είναι- με τους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για την υπέρβαση.

Μοναδικός απόντας είναι ο Μπακαλί Νταμπό, γι΄ αυτό άλλωστε και έγινε η απαραίτητη αλλαγή στη σχετική λίστα με τον Χέντι να παίρνει τη θέση του, με την προοπτική να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη δεύτερη αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση ο αγώνας απέναντι σε τεράστιο αντίπαλο. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό», δήλωσε ο κόουτς του Απόλλωνα ενόψει του αποψινού 90λεπτου. Εκρινε πως το κλειδί που θα καθαρίσει τον αγώνα είναι η ένταση και η δίψα των παικτών. «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Η συγκέντρωση στην άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντική τουλάχιστον για τη δική μας ομάδα», είπε ο Καταλά. Τους παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Πίττας: «Είμαστε πανέτοιμοι. Με τον πλάνο του προπονητή και τη στήριξη του κόσμου, είμαστε έτοιμοι για θετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ