aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σερί και εδραίωση στην κορυφή

Απόλλων: Σερί και εδραίωση στην κορυφή

Στον Απόλλωνα προσέχουν για να έχουν. Άλλωστε, μια ομάδα που θέλει να είναι η πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν, θα πρέπει πάνω από όλα να είναι σοβαρή είτε παίζει με αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα είτε είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Με αυτή τη φιλοσοφία προσεγγίζουν στον Απόλλωνα την ΠΑΕΕΚ, τη σημερινή αντίπαλό τους. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο (19:00, Cytavision1), είναι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ζήτησε προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του και πάνω απ’ όλα να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να παρουσιαστούν σοβαροί λες και παίζουν ντέρμπι. Άλλωστε, η ζημιά που έκανε η προσφυγική ομάδα σε άλλες ομάδες, είτε στο Μακάρειο είτε εκτός έδρας, αποτελούν παραδείγματα προς αποφυγή για τους κυανόλευκους.

Ο Απόλλων είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και έχει καλή ευκαιρία να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τις οκάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία. Σε ενδεχόμενη νίκη σήμερα, ο Απόλλων θα δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ σερί νικών στην τρέχουσα σεζόν, θα φτάσει τις έξι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ