aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σε συζητήσεις για τον Σίμιτς των... €500.000

Απόλλων: Σε συζητήσεις για τον Σίμιτς των… €500.000

Ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα έχει βάλει στο στόχαστρο ο Απόλλωνας, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις τόσο με την σέρβικη ομάδα όσο και με τον ίδιο τον 25χρονο. Ο λόγος για τον Βέλικο Σίμιτς (Veljko Simić) ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ακραίος επιθετικός.

Ο Σέρβος διατηρεί συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το 2022 και οι συζητήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ των τριών πλευρών αφορούν δανεισμό του Σίμιτς για ένα χρόνο. Μάλιστα, η ρήτρα αγοράς του ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Την λήξασα σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές και σκόραρε 3 γκολ στο πρωτάθλημα, ενω στο κύπελλο έπαιξε 2 φορές και πέτυχε 4 γκολ.

Στον Απόλλωνα «τρέχουν» να κλείσουν τις τρύπες στον μετεγγραφικό σχεδιασμό, ενώ υπενθυμίζουμε πως βρίσκονται σε αναμονή για την απάντηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Ελλαδίτης ήρθε, είδε και αποχώρησε, καθώς θα αποφασίσει με την σύζυγο του αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ