aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σε σημαντικό σταυροδρόμι

Απόλλων: Σε σημαντικό σταυροδρόμι

 Ο Απόλλων, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές υπό την καθοδήγηση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, έδειξε μεγάλη εξέλιξη, κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο, με την παρουσία του να πυκνώνει σταδιακά στο Τσίρειο.

Τώρα η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε σημαντικό σταυροδρόμι, με τη νίκη στον αυριανό αγώνα απέναντι στην Πάφος FC να αποτελεί αδήριτη ανάγκη. Καλείται να αντιδράσει άμεσα και να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά. Είναι αλήθεια πως η τεχνική ηγεσία κράτησε χαμηλούς τόνους και όταν η ομάδα είχε το σερί των τεσσάρων νικών. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα που ο Απόλλων έχασε δύο σερί παιχνίδια.

Το ζητούμενο για τους παίκτες είναι να δείξουν την απαραίτητη σταθερότητα στα επόμενα ματς αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Τσίρειου με την Πάφος FC. Για να έρθει η διάκριση πρέπει πρώτα απ΄ όλα να διαφυλάξει την έδρα του ο Απόλλων. Οπότε τα παιχνίδια στο Τσίρειο αποτελούν εφαλτήριο. Μετά τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική στο ΓΣΠ, εξάλλου, θα φιλοξενήσει στη Λεμεσό τις Δόξα και ΠΑΕΕΚ.

Στα αγωνιστικά σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Κατελάρη, αλλά και του Μαλεκκίδη, ο οποίος μάλλον θα είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ