aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σε πλήρη εγρήγορση

Απόλλων: Σε πλήρη εγρήγορση

Στον Απόλλωνα είναι πολλά τα θέματα που… τρέχουν παράλληλα. Μπορεί η ομάδα να προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τη Ζίλινα, αλλά στο κομμάτι της ενίσχυσης οι μέρες που διανύουμε χαρακτηρίζονται άκρως σημαντικές.

Κατ’ αρχάς, ο Τσόρνιγκερ είδε με ικανοποίηση τον Γκεριέ να ανεβάζει ρυθμό, δείγμα πως θα μπορεί να τον υπολογίζει για τον επαναληπτικό με τη Ζίλινα. Παράλληλα, θα ξεκαθαρίσει σήμερα η παρουσία του Κατελάρη στην αποστολή του αγώνα που θα διεξαχθεί στο «ΑΕΚ Αρένα».

Μέχρι χθες ένιωθε ενοχλήσεις και οι πιθανότητες για συμμετοχή στην αποστολή ήταν μοιρασμένες. Αν ο Κύπριος αμυντικός δεν είναι πανέτοιμος, τότε στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Ουέλιγκτον θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χάμπος Κυριάκου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή, με τους Μάρκοβιτς και Ντένιτς να παίρνουν θέση. Ο Νταμπό παραμένει αμφίβολος.

Όσον αφορά στην ενίσχυση, στο σύνολο μπαίνει ο Ίλιαν Ίλιεφ. Σήμερα έρχεται και ο Γιάνγκα, ο οποίος από αύριο θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις αφού περάσει πρώτα από τις ιατρικές εξετάσεις.

Την Παρασκευή αν όλα πάνε καλά στην Κύπρο θα βρεθεί και ο Αμρό Ταρέκ για να ολοκληρωθεί και η τελευταία σε αυτό το στάδιο μετεγγραφή του Απόλλωνα. Λέμε σε αυτό το στάδιο γιατί υπάρχουν άλλες τρεις μετεγγραφές να ολοκληρωθούν μέχρι να ολοκληρωθεί το πλάνο ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ