aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σε κίνδυνο 104 ημέρες μετά!

Απόλλων: Σε κίνδυνο 104 ημέρες μετά!

Μακριά από τις νίκες για ένατο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος έμεινε ο Απόλλων κόντρα στην Ανόρθωση. Οι κυανόλευκοι μάλιστα, έφτασαν κοντά στη δεύτερη σερί ήττα τους, μετά από αυτή κόντρα στην Πάφος FC, ο Νταμπό όμως, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε τον ένα βαθμό διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ένας βαθμός, ωστόσο, που δεν θα αρκεί στους λεμεσιανούς, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ νικήσει την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της Κυριακής (1/5). Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα της Λεμεσού θα «πέσει» από την πρώτη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, για πρώτη φορά μετά από 104 ημέρες.

Στις 16 του περασμένου Ιανουαρίου ήταν όταν ο Απόλλων είχε επικρατήσει της Ομόνοιας στο Τσίρειο με 2-0 για την 17η αγωνιστική και είχε «εκθρονίσει» την ΑΕΚ από την κορυφή, που είχε μείνει στην ισοπαλία (2-2) κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Έκτοτε, 13 ματς μετά, με απολογισμό τέσσερις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και μια ήττα, οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ακόμα και έτσι όμως, τίποτα δεν θα έχει κριθεί, αφού θα απομένουν τρεις ακόμα αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Στην επόμενη μάλιστα, η ομάδα της Λεμεσού φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο σε ένα ντέρμπι που θα… πέσουν κορμιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ