aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σε επαφές με Ζόρνινγκερ για την τεχνική ηγεσία

Απόλλων: Σε επαφές με Ζόρνινγκερ για την τεχνική ηγεσία

Εξελίξεις προκύπτουν όσον αφορά το θέμα του προπονητή στον Απόλλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των κυανόλευκων βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζόρνινγκερ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πρόκεται για 53χρονο προπονητή που έχει δουλέψει μεταξύ άλλων Στουτγκάρδη, Λειψία και Μπρόντμπι. Τα τελευταία δύο χρόνια παραμένει χωρίς ομάδας, μετά και την απομάκρυνση του από τον πάγκο της δανέζικης ομάδας.

Στο παρελθόν έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Δανίας (2017-18), ενώ επίσης έχει πανηγυρίσει δύο διαδοχικές ανόδους με τη Λειψία, τη σεζόν 2012-13 από την τέταρτη κατηγορία στην τρίτη και τη σεζόν 2013-14 από την τρίτη στη δεύτερη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της bild ωστόσο ο Απόλλων δεν «παίζει» μόνος του για τον Γερμανό, αφού βρίσκεται στη λίστα και της Βέρντερ Βρέμης, η οποία φέτος υποβιβάστηκε και θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην Μπουντεσλίγκα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ