aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σμπαράλιασε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος!

Απόλλων: Σμπαράλιασε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος!

Σαν σίφουνας πέρασε ο Απόλλων από το ΓΣΠ κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 2-0 και συνεχίζει να είναι στο… σβέρκο της ΑΕΚ, σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή. Οι γαλάζιοι πανηγύρισαν νίκη εκτός Λεμεσού μετά από εφτά μήνες και το έκαναν με εμφαντικό τρόπο απέναντι σε ένα πολύ ικανό αντίπαλο.

Δυο γκολ σε 14 τελικές προσπάθειες απέναντι στην ομάδα που διατηρούσε την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος (μαζί με την ΑΕΚ) με πέντε γκολ παθητικό είναι μια αξιοπρόσεκτη επίδοση για την ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Γερμανός απέδωσε το γεγονός πως η ομάδα του ήταν τόσο παραγωγική στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να παίξει και αυτός δημιουργικό ποδόσφαιρο, παρά να εξοντώσει τα ατού του αντιπάλου.

Στα θετικά για τον Απόλλωνα καταγράφεται το γεγονός πως σκόραραν και οι δύο επιθετικοί του, Μπακαλί Νταμπό και Ραντζέλο Γιάνγκα. Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων πέρασε ο Χάρης Μαυρίας. Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός πιστώθηκε την ασίστ στο πρώτο γκολ, ενώ κατέγραψε άλλες 2-3 εξαιρετικές ασίστ. Στα αξιοσημείωτα το μηδέν παθητικό για δεύτερο σερί παιχνίδι, με το δίδυμο Ρομπέρζ – Κατελάρη να προσθέτει άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και να κερδίζει ακόμη περισσότερους πόντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ