aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σάσα, φέτος το βάρος πέφτει και σε σένα...

Απόλλων: Σάσα, φέτος το βάρος πέφτει και σε σένα…

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άρχισε πολύ καλά ο Σάσα Μάρκοβιτς τη λήξασα αγωνιστική περίοδο και για μεγάλο διάστημα κάλυψε με επιτυχία την απουσία του Χάμπου Κυριάκου, ο οποίος είχε μετατεθεί στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Χέκτορ Γιούστε.

Ο Σέρβος μέσος του Απόλλωνα πέρασε και αυτός από περιπέτεια τραυματισμού και έχασε σημαντικά παιχνίδια. Στη νέα περίοδο, όμως, οι κυανόλευκοι περιμένουν πολύ περισσότερα, ειδικότερα ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος ποντάρει στα αγωνιστικά προσόντα του. Μπορεί να αγωνιστεί ως ανασταλτικός χαφ, μπορεί να «κουβαλήσει» την μπάλα, διαθέτει δυνατά κι ευθύβουλα σουτ από τα οποία έρχονται σημαντικά γκολ και γενικά είναι κλασικός μέσος που κάνει πολλή δουλειά.

Είναι πλέον 28 ετών, αρκετά έμπειρος για να δώσει στη νέα σεζόν. Οι ευθύνες για την απώλεια των δύο τίτλων πέφτουν στους ώμους των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θέλουν να βγουν μπροστά για να δηλώσουν πάλι πρωταγωνιστές σε μια περίοδο, που φαντάζει πιο δύσκολη από την προηγούμενη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ