Απόλλων/Σάλαϊ: Σφραγίζεται η πιο κερδοφόρα πώληση στην ιστορία του

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο τελικό στάδιο επαφών μπαίνουν Απόλλωνας και Φενέρμπαχτσε για τη μετεγγραφή του Αττίλα Σάλαϊ. Η τουρκική ομάδα έχει μεταφέρει πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια την επιθυμία της να αποκτήσει τον Ούγγρο διεθνή αμυντικό και μάλιστα είναι διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των γαλάζιων της Λεμεσού.

Μάλιστα, εάν ολοκληρωθεί το deal θα πρόκειται για την πιο κερδοφόρα πώληση στην ιστορία της λεμεσιανής ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα ποσό που ξεπερνά και μάλιστα αρκετά το 1.200.000 ευρώ (θα κυμαίνεται στα 2.000.000 ευρώ) που δαπάνησε η Σπόρτινγκ Χιχόν το 2010 για να αγοράσει τον Γκαστόν Σανγκόι.

Θυμίζουμε πως ο Απόλλων πλήρωσε 350.000 ευρώ για να αγοράσει το 85% των δικαιωμάτων του 22χρονου Ούγγρου διεθνούς αμυντικού. Τις επόμενες μέρες θα τροχοδρομηθούν οι εξελίξεις και φαίνεται πως δύσκολα θα χαλάσει η μετεγγραφή. Είναι δεδομένο ότι στην ομάδα της Λεμεσού θα «τρέξουν» για απόκτηση αριστερού μπακ, θέση την οποία κάλυψε ο Σάλαϊ στα πλείστα τελευταία παιχνίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ