aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Ψυχραιμία, τίποτε άλλο...»

Απόλλων: «Ψυχραιμία, τίποτε άλλο…»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα… πειράχτηκαν και στενοχωρήθηκαν με τον τρόπο που ήλθε ο αποκλεισμός στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως, η ζωή συνεχίζεται. «Ψυχραιμία, τίποτε άλλο…», λένε και ξαναλένε στην ομάδα της Λεμεσού, θεωρώντας πως θα είναι μεγάλο λάθος εάν κάθονται και συζητάνε για μέρες την εφιαλτική βραδιά με τη Λεχ Πόζναν.

Το μήνυμα που βγαίνει από τους κυανόλευκους είναι πως απαιτείται ηρεμία, κρίνοντας παραλλήλως ότι το έμψυχο δυναμικό είναι ποσοτικά και ποιοτικά αρκούντως ικανοποιητικό για να ανταποκριθεί στο μεγαλύτερο στόχο της τρέχουσας σεζόν που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Οι φετινές εμφανίσεις -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- ήταν ενθαρρυντικές όσον αφορά στη μετέπειτα πορεία πλεύσης.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση (διά του εκπροσώπου Τύπου) γύρισαν με τη μία σελίδα, προτάσσοντας τις ξεκάθαρες επιδιώξεις στις εγχώριες διοργανώσεις. Μάλιστα, ο Σωφρόνης Αυγουστή, φρόντισε να προϊδεάσει τους ποδοσφαιριστές όσον αφορά στη συνέχεια, περνώντας (εντέχνως) ξεκάθαρο μήνυμα σε αυτούς: «Από τώρα, όποιος θέλει να μπει στην ενδεκάδα θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις».

Και δεν το είπε, τυχαία, έτσι: Το καλοκαίρι, οικοδομήθηκε το ρόστερ για να ανταπεξέλθει και σε ένα μακρύ ευρωπαϊκό ταξίδι. Από τη στιγμή που ο εν λόγω στόχος χάθηκε, αυτομάτως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις λιγόστεψαν και το ροτέισον από τον Κύπριο κόουτς θα περιοριστεί. Υπάρχει πλειάδα επιλογών κι ως εκ τούτου, όπως είπε ο Αυγουστή, θα παίζουν μονάχα οι καλύτεροι.

Ο επόμενος αγώνας του Απόλλωνα είναι προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο στις 18:30 με τον Εθνικό στο Τσίρειο, ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί, εάν οι παίχτες της Άχνας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, δεν είναι «καθαροί» στις επαναληπτικές εξετάσεις. Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν ματς πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ