aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόλλων: Προβληματισμός επί… προβληματισμού!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ήταν γνωστό πριν καν να ξεκινούσε η χρονιά, ότι ο Απόλλων ήταν αντιμέτωπος με το χειρότερο… θέμα που μπορεί να υπάρξει σε μία ομάδα και που φυσικά δεν είναι άλλο, πλην του οικονομικού.

Αυτό ήταν κάτι που είχε αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία που πραγματοποίησαν οι γαλάζιοι κατά το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου και το μάρμαρο πλήρωσε ο προπονητής, Μπιλ Μακάμον.

Η έλευση του Λούκα Αντωνίου φάνηκε να αποτελεί μια λύση από τη στιγμή που ο Απόλλων άρχισε να καταγράφει μία ανοδική πορεία τουλάχιστον στο καθαρά αγωνιστικό και όχι τόσο στον βαθμολογικό τομέα.

Ωστόσο, η ήττα της Παρασκευής στο Αυγόρου, ήταν η τρίτη στη σειρά που η ομάδα της Λεμεσού χάνει με… κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο κακό. Το χειρότερο είναι ότι πλέον ο Απόλλων βρίσκεται στο -3 από την 4η θέση και βάση και της (γενικότερης) εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να καλύψει αυτό το μεγάλο χάντικαπ.

Τώρα, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΘΑ (05/02, 19:00). Ντέρμπι… ουραγών όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, στο οποίο η νίκη θα αποτελέσει βάλσαμο στη μέτρια πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά όσο και αν και η προσεχής αντίπαλος των γαλάζιων καταγράφει μία άσχημη πορεία, εν τούτοις το παιχνίδι αυτό, αξιολογείται ως πολύ δύσκολο για τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ